Kfry klcc - WANDERLUST DJ: Cari Makan di IOI City Mall: KFry Urban Korean

Klcc kfry Syurga Makanan

Klcc kfry What?! More

Klcc kfry K Fry,

Klcc kfry AquariaKLCC

Klcc kfry K FRY

Klcc kfry Plan Your

Klcc kfry Miles of

Klcc kfry K Fry,

Klcc kfry kfry klcc

Klcc kfry AquariaKLCC

Serai

The serviette tissue and wet tissue is very important for us to make sure our hands clean after eat the chicken.

  • Untuk sesetengah outlet, pengunjung boleh mula membuat tempahan dari dalam kereta atau terus dari rumah jika masih di dalam radius yang ditetapkan.

  • Ada je ham yg halal diperbuat dr chicken, beef, dan lamb.

Plan Your Visit

Aplikasi ini telah diperluaskan penggunaannya di Malaysia dengan tujuan membantu rakyat Malaysia menjimatkan masa dengan menghapuskan kelecehan beratur menunggu giliran di kedai makanan kegemaran.

  • Takpalah dah cuba sekali tu jadilah, nak repeat lagi tu macam lambettttt lagi haha Sebab tu saya lebih suka makan di kedai yang dah biasa, yang kita dah tau memang sedap, berbaloi nak bayar pun.

  • Hahaha nanti korang try jangan lupa buat video tau.




2022 splash.stagecoachfestival.com