Coretan pilu - Coretan pilu

Pilu coretan Coretan Pilu

Awie

Pilu coretan PILU, Tak

Pilu coretan Coretan pilu

Pilu coretan Coretan Pilu

Pilu coretan PILU, Tak

Pilu coretan Coretan Pilu

Coretan Pilu, runtun jiwa penonton Ayahanda

Pilu coretan Awie

Awie

Pilu coretan Coretan Pilu

Pilu coretan ‘Insyaallah, kita

Coretan Pari

Pilu coretan ‘Insyaallah, kita

Di Tengah Pandemi Corona, Begini Coretan Pilu Sarwendah Tan Saat Ruben Onsu Memikirkan Nasib 6500 Karyawannya

Keced3raan teruk yang dialami di bah4gian kepala menyeb4bkan lelaki tersebut menghembvskan n4fas terakh1r serta merta.

  • Bila dah jadi tunangan orang nie, paham-paham jelah.

  • Lebih menyedihkan, Allahyarham yang ditidurkan juga tidak mengetahui bapanya, Abdul Halim Abdullah, 59, meninggal dunia sehari sebelum itu di hospital sama.

Awie

And then bila dah hujung bulan takde duet, mula lah call mak mintak mak bankin kan duet.

  • Nie tak, semuanya nak tunggu aku selidik dulu.

  • Dan aku tak nafikan yang harapan tu dah mula aku simpan dan buang jauh dari dalam hati aku.




2022 splash.stagecoachfestival.com